VaK Zlín ke službě SMS Info

blank

Odběratelé, kteří chtějí mít přehled o odstávkách vody, náhradním zásobování nebo nečekaných haváriích, si mohou zaregistrovat službu SMS Info, kterou zdarma nabízí společnost Vodárna Zlín, která provozuje vodárenskou infrastrukturu na Zlínsku. K aktivaci je nutná pouze jednoduchá registrace zde.

VaK Zlín také před Vánoci informovaly, že v roce 2024 proinvestují až 180 milionů, přičemž chtějí v maximální míře využít dotačních programů v gesci ministerstva zemědělství a Státního fondu životního prostředí.

Jedním z důležitých příjmů je pachtovné/nájemné od Vodárny Zlín. Jestliže loni šlo o příjem 175,89 milionu bez DPH, letos to bude 218 milionů bez DPH, díky kterým mohou VaK Zlín realizovat další investice.

V roce 2023 společnost uvolnila 120 milionů, které směřují na 40 projektů. Částka je meziročně o 15 milionů vyšší. K nejvýznamnějším akcím patří rekonstrukce 900 metrů potrubí ve Zlíně na Podhoří, oprava potrubí ve zlínské Kotěrově ulici, v ulici Bartošova v Napajedlech nebo v luhačovické ulici v Drahách.

Scroll to Top