Učni oceňují praxi v Energii AG Kolín

blank

Výsledky průzkumu mezi učni ze Střední odborné školy stavební a Středního odborného učiliště stavebního v Kolíně, kteří absolvovali praxi ve společnosti Energie AG Kolín, ukazují na vysokou míru spokojenosti a přínosu praktického vzdělávání.

Anonymního průzkumu se zúčastnilo sedmnáct studentů. Většina z nich (16 ze 17) uvedla, že je praxe baví a těší se na ni. Praktikanti oceňují praktickou stránku vzdělávání, která jim pomáhá lépe pochopit teoretické znalosti. 94 % studentů uvádí, že znalosti z praxe jim pomáhají lépe pochopit výuku. Nejlépe hodnotili chování k praktikantům, kdy všem vedoucím dali výborné hodnocení.

„Výsledky z dotazování dokazují, že praktické vzdělávání v Energii AG Kolín je efektivní a přínosné nejen pro studenty, ale také pro nás jako potenciálního zaměstnavatele. Právě díky praxím můžeme získat dobře připravené a kvalifikované pracovníky,“ říká provozní ředitel Energie AG Kolín Jan Hladík.

Vodárenská a teplárenská společnost se zabývá provozováním vodohospodářské infrastruktury, zejména úpraven pitné vody, vodovodních a kanalizačních sítí, čistíren odpadních vod a dále dodávkou tepla a teplé vody. Služby zajišťuje pro více než sedmdesát tisíc obyvatel Středočeského kraje, převážně na Kolínsku. Majoritním akcionářem je ENERGIE AG BOHEMIA.

Scroll to Top