Vychází nejnovější číslo newsletteru

blank

Vážení čtenáři našeho portálu, vážení odběratelé našeho newsletteru, vážení přátelé nejen českého vodárenství a všeho, co se vody více či méně dotýká, léto je tady. Vysvědčení byla rozdána, maturitní zkoušky úspěšně složeny, diplomky odevzdány, státnice oslaveny!

Je před námi období cestování, dovolených, a především odpočinku, ať již si pod tímto pojmem každý představuje cokoliv. Přejeme Vám, abyste si léto užili. U vody i kdekoliv jinde. Budeme rádi a oceníme, když nám pošlete tipy na krásná místa, nebo zajímavé akce a události, jichž jste se mohli zúčastnit. Naše zpravodajství tu pro vás bude i během prázdnin, byť možná v poněkud odlehčené, a nikoliv tolik intenzivní formě, jak tomu je v průběhu ostatních částí roku. Vše pochopitelně závisí na aktuální situaci a dění.

Zdá se, že do letošního léta nevstupujeme na většině částí naší země v období sucha, nebo velkého vedra. Takže je tu skvělá možnost si kromě pasivního odpočinku v blízkosti vody a příjemné občerstvovny naplánovat zajímavé výlety, výpravy a putování za vodou!

Užijte si to! Krásné prázdniny!

Newsletter je k dispozici ZDE.

Redakce vodarenstvi.cz

Scroll to Top