PVK podpořily dvacet neziskovek

blank

Pražské vodovody a kanalizace s Nadačním fondem Veolia rozdělovaly finanční prostředky při 17. ročníku MiNiGRANTŮ. Zaměstnanci aktivní v neziskové sféře získali 685 tisíc korun. Prostředky míří na podporu volnočasových aktivit dětí a mládeže, environmentální projekty, přímou pomoc dětem s handicapem nebo těžkým životním osudem. Peníze putují také na podporu zvířat.

„Děkuji všem kolegům, kteří ve svém volném čase pomáhají. V této uspěchané době se jedná o obdivuhodný počin. Jsem rád, že jejich činnost prostřednictvím Nadačního fondu Veolia můžeme podpořit,“ zdůraznil generální ředitel společnosti Petr Mrkos. MiNiGRANTY mají za cíl motivovat zaměstnance rozvíjet projekty orientované na sociální oblast, volnočasové a výchovné aktivity, podporovat komunitní život, sport, kulturu či ochranu životního prostředí.

„MiNiGRANTY patří ke klíčovým programům Nadačního fondu Veolia. Jeho základem je spolupráce mezi nadačním fondem, společnostmi skupiny Veolia a zaměstnanci. Jde o příklad společenské odpovědnosti všech zúčastněných,“ řekla Vendula Valentová, ředitelka Nadačního fondu Veolia. Ten letos přispěl na 140 projektů částkou 4 782 000 korun. Za 17 let existence programu MiNiGRANTY podpořil 2 106 projektů 60 miliony korun.

Scroll to Top